Міжнародна студентська конференція "Sustainable Food Production in the conditions of Climate Change", організована BUP в асоціації з іншими відомими міжнародними центрами.
Під час нашої дводенної інтенсивної онлайн-конференції студенти-учасники отримають унікальний досвід для інтенсивного вивчення різних типів сталого виробництва продуктів харчування в сучасних умовах. Оскільки деякі з викладачаів є провідними експертами як з академічних кіл, так і з харчової промисловості, то студенти зможуть навчитися та розвивати свої ідеї за допомогою запрошених експертів. Мета конференції - розвинути знання учасників з даної тематики та розвинути нові ідеї завдяки взаємодії з викладачами та іншими студентами, а також отримати безцінний досвід роботи у мультикультурному середовищі.
Дедлайн подачі заявок 11.04.2021. Дата проведення 3-4.05.2021
Більше подробіць за посиланням: Sustainable Food Production in the conditions of Climate Change